2018. április. 24., kedd
Névnap:
2017-07-14 11:19:34• hírek • Bagosi Andrea

Zöldségtermesztők napja Piskolton

Július 16-án, vasárnap került megrendezésre a hagyományos Zöldségtermesztők Napja Piskolton, mely minden évben nagy népszerűségnek örvend.

A szervezők az idei alkalommal is kitettek magukért, színes és változatos programsorozattal várják az érdeklődőket. A rendezvény 14:00 órakor az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, melyet a fúvószenekar fellépése követ. A sort az iskolások és óvodások műsora folytatja, melyet 15:00 órai kezdettel láthat a közönség, majd a Caravana Anima interaktív előadására kerül sor.

A délután folyamán különböző táncbemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők. Elsőként a Szántói Általános Iskola tánccsoportja lép színpadra, akik ír táncokat mutatnak majd be 17:20 perctől, ezután a nagykárolyi Sakura Karate Sportklub növendékei tartanak egy bemutatót. A folytatásban, 18:10 órától a nagykárolyi Lead & Follow Egyesület táncosai veszik birtokba a színpadot, akik a társastáncok világába repítik majd a nézőket. Őket a szintén nagykárolyi Rekettye tánccsoport követi a színpadon, akik a néptánctudásukból mutatnak majd be ízenítőt 18:40 órától.

Az esti órákban a koncerteké lesz a főszerep. Hallhatjuk majd Andrada Barsauant, a Nosztalgia zenekart, a Bertici Fivéreket, fellép Lidia Buble, a Desperado, Zárásként pedig Ami lép a színpadra.

A rendezvényt 24:00 órától tűzijáték, majd szabadtéri diszkó zárja. A szervevők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.   

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: