2018. December. 15., szombat
Névnap:
2018-04-03 08:02:02• hírek • Bagosi Andrea

Vakációs foglalkozás gyerekeknek

Április 3-6 között a nagykárolyi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés vakációs foglalkozást szervez óvodás és alsó tagozatos gyermekek számára.

A kezdeményezés révén a szervezők tartalmas, szórakoztató időtöltést szeretnének biztosítani a gyerekeknek a vakáció időtartamára, és természetesen kicsit tehermentesíteni azokat a szülőket, akik számára a gyermekek felügyelete a szünidőben nehézséget jelent.

A programokra az RMDSZ székházban kerül sor, ide várják a gyerekeket 8:00 és 13:00 óra között. A gyerkőcökre képzett óvónők felügyelnek a délelőtt folyamán, akik különböző foglalkozásokat és tevékenységeket szerveznek számukra. Sor kerül kézműves foglalkozásokra, meseolvasásra- és vetítésre, lesz népzene és néptánc, hagyományőrző tevékenységek és még sok meglepetés.

Április 5-én, csütörtökön pedig egy fix programra is sor kerül, a Manócska bábszínház előadásában a gyerekek az „A három kecskegida és a farkas” című bábjátékot láthatják majd 11:00 órai kezdettel.

Bővebb információkat a szervezet közösségi oldalán, vagy a 0725/912-973 telefonszámon kérhetnek. A foglalkozások ingyenesek, a szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.

MIK vakáció

MIK vakáció

MIK vakáció

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: