2019. február. 20., szerda
Névnap:
2019-02-11 09:23:09• hírek • Bagosi Andrea

Vakáció a kosárlabdaklubban

A nagykárolyi Primo Kosárlabdaklub berkeiben a vakáció ellenére intenzív munka folyt az elmúlt héten.

A hét nagy részében a szokásos program szerint került sor az edzésekre, de emellett két barátságos mérkőzésekkel tarkított napra is sor került. Az első alkalommal, csütörtökön egy Szatmárnémetiből érkező csapat, 2006-2008-as fiúk mérték össze tudásukat a nagykárolyi csapattal, majd vasárnap két nagybányai csapat érkezett városunkba, 2005-2007-es fiúk és 2005-2007-es lányok.

Mindkét nap nagyon jó mérkőzésekre került sor, a csapatok lelkesen és odaadással játszottak, kihasználva minden egyes helyzetet. Ezek a mérkőzések kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy a sportolók gyakorlatba ültessék a tanultakat, kipróbálják magukat versenyhelyzetben, illetve hogy ismeretségek, barátságok köttessenek.

A folytatásban a klub edzői, Florentina Timoc, Hermann Csaba és Csizma Róbert egy megyeközi bajnokságot terveznek, mini, baby és junior korosztály részére, melyekre szatmári, nagybányai, kolozsvári és máramarosszigeti klubokat várnak. Emellett márciusban megszervezésre kerül a III. Primo Kupa, és tervben van egy nyári tábor is, melyen a tervek szerint legalább 3 klub növendékei vesznek majd részt.

Az edzők ezúton is szeretnének köszönetet mondani az Elméleti Líceum vezetőségének, illetve a városi tanácsnak, akik térítésmentesen helyszínt biztosítanak az edzésekhez, olvasható a klub bejegyzésében.

Primo baschet

Primo baschet

Primo baschet

Primo baschet

Primo baschet

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: