2018. június. 20., szerda
Névnap:
2017-09-12 14:44:46• hírek • Bagosi Andrea

Újabb kirándulást szervezett az ASIEE

Szeptember 9-én, szombaton került sor a második kirándulásra a nagykárolyi Impreuna-Egymásért Egyesület szervezésében, melynek célállomása a nagyváradi állatkert volt.

A második kirándulás résztvevői vegyes társaságot alkottak, idősebbek, gyerekek, betegek, egészségesek, magyarok, románok, romák töltötték meg a 60 fős busz. Jelen voltak az egyesület által pártfogolt, segített családok gyerekei, a Könnycsepp gyermekotthon lakói, illetve a szociális központban tanuló lurkók egyaránt.

„Én szeretem az ilyen mindenféle emberből álló társaságot. Így összezárva, rövidebb-, én remélem hosszabb időre eltűnnek bizonyos sztereotípiák, bizonyos beidegződések. Amint gyülekeznek az emberek a buszmegállókban vállnak csapattá. Együtt utazva derül ki, hogy a másik ember nem több, de nem is kevesebb, mint én, aki tolószékben van nem hülye, hanem beteg. Ahhoz, hogy egy társadalom jól működjön, nem kell nagy dolog. Pici együttérzés, pici segítőkészség és, hogy elfogadjuk a másikat. De ez persze mindegyik fél részéről” - fejtette ki Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője.
A kirándulók ismét jó időt fogtak ki, így egy nagyon kellemes napot tudtak eltölteni az állatkertben, ahol az izgalmas állatok mellett volt sok játék, sütemény, fagyi és persze egész napos jókedv.

Az egyesület munkatársai ezúton is szeretnének köszönetet mondani a támogatóknak: Nagykároly Városi Tanács, Ali Baba étterem, W&J Kft, Blan Dory Kft, Reitler cukrászda.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: