2018. szeptember. 21., péntek
Névnap:
2018-05-14 09:00:51• hírek • Bagosi Andrea

Új munkatársakat keres a Norberto Fashion

Ha Ön is szeretne része lenni egy profi csapatnak, ahol kiváló körülmények és kiemelkedő bérezés mellett dolgozhat, jelentkezzen!

A több éves, szilárd múlttal rendelkező Norberto Fashion varroda új tagokkal szeretné bővíteni csapatát. Ha Ön a konfekcióiparban jártas, tapasztalt szakember és szeretne egy profi csapatban, jó munkaközösségben, a munkavégzésre kiválóan alkalmas környezetben dolgozni, akkor itt a helye. A cég ugyanis meglévő varrodájába korlátozott számban tapasztalt varrodai munkásokat, varrókat, varrónőket és vasalósokat keres. Ugyanakkor ha Ön egy jól összeszokott munkaközösség tagja, akkor akár csoportosan is jelentkezhetnek, hiszen a cég új varrodája személyzetének kiépítéséhez akár csoportok jelentkezését is várja.

A Norberto Fashion számára fontos a megfelelő munkakörnyezet, így a dolgozók az évszaknak megfelelően fűtött, illetve hűtött teremben, európai szintű környezetben végezhetik munkájukat. A varroda elsősorban elegáns férfi öltönyök készítésével, forgalmazásával foglalkozik, így fontos számukra a minőségi munkavégzés. Mindezt versenyképes fizetéssel, ebédjegyekkel, szállítási költségtérítéssel és megbecsüléssel honorálják dolgozóik felé.

Ha Ön is szeretne ennek a profi csapatnak a tagja lenni jelentkezzen a 0733 – 579 – 530 – as telefonszámon, vagy személyesen Nagykárolyban a Bartók Béla 10-es szám alatt!

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: