2018. szeptember. 20., csütörtök
Névnap:
2017-10-09 09:00:14• hírek • Bagosi Andrea

Színes sárkányok az égen

Október 7-én, szombat délben igazán szórakoztató szabadtéri programra vártak kicsit és nagyot a nagykárolyi sportpályára, hiszen idén is megrendezésre került a Sárkányeregető Fesztivál.

Hála a nagyon kellemes időjárásnak idén is nagyon sokan ellátogattak a kitűnő családi programra. Az ügyes kezűek ott helyben neki is fogtak, hogy szülők és gyerekek együtt megépítsék a sárkányt, a kicsik nagy örömére. Mások otthonról hozták magukkal az előre összeállított remekművet, vagy vásároltak egyet gyermekünk kedvenc mesehősének képével. Ahogyan a tavaly is, idén is a klasszikus kézzel készített sárkányok repültek a legsikeresebben, és persze a legmagasabbra.

Az alkotás fárasztó munkája mellett a kicsik pihenésképpen kipróbálhatták a papírhajtogatást, megannyi érdekes formát alkotva, illetve a bátrabbak íjászkodhattak is. Míg a gyerekek szabadon játszottak, addig a szülőknek is lehetőségük nyílt arra, hogy kötetlenül beszélgessenek, ismerkedjenek, barátkozzanak.

A Kulturális Igazgatóság és a Művelődési Központ által rendezett program idén is kiváló lehetőség volt arra, hogy a család együtt legyen, minden tagja jól szórakozzon és felhőtlenül kikapcsolódjon.  

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Sárkányeregetés

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: