2018. December. 18., kedd
Névnap:
2018-06-12 12:10:09• hírek • Bagosi Andrea

Szeretet és tiszta szív

Június 12-én, kedd délelőtt egy igazán szívhez szóló darabbal mutatkoztak be a nagykárolyi Művelődési Központ Szivárlányai.

A Szolomájer Tímea által vezetett amatőr színjátszó csoport Lázár Ervin – Az élet titka című meséjét mutatta be a népes közönségnek. A fiatal lányoknak ez volt az első nagyszínpadi előadása, ami azonban csöppet sem látszott rajtuk, nagy lelkesedéssel mutatták be a darabot, fesztelenül és lámpaláz nélkül mozogva a színpadon.

A történet két gyökeresen ellentétes szemléletmódú családot mutat be, akik az élet titkának keresésére indulnak az Üveghegy elé. Más az otthonról kapott útravaló, más az általuk megtett út is. Az általuk leszűrt tanulság azonban egyetemes, mindenkire érvényes: „Most már, idők múltával, azt is tudom, hogy arról szólt a mese, hogy a világban mindenkire rá van bízva valami. Valami nagyon fontos, amivel el kell jutni az Üveghegy elé, s aki az Üveghegy elé akar jutni, annak ismernie kell testvérét, anyját, nagyapját, tudnia kell, hogy az Üveghegy vára mindenki előtt nyitva áll, csak szeretet és tiszta szív kell hozzá”.

A felhőtlen szórakozást nyújtó előadást a fiatal közönség hosszas, lelkes tapssal jutalmazta. Gratulálunk az ügyes csapatnak!

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: