2018. július. 16., hétfő
Névnap:
2017-08-09 11:35:37• hírek • Bagosi Andrea

Szandi jól ismert slágerei révén nosztalgiázott a közönség kedd este

Az AugustFest második napján, melyet a könnyűzenének szenteltek a helyi tehetségek mellett Szandi koncertje szórakoztatta a népes közönséget.

Az este folyamán előbb a nagykárolyi Diákklub növendékei, Mariana Vulcan oktató tanítványai léptek fel: Bobotan Teodora, Ilinca Petra, Andrei Variu, George Pop, Miriam Ana Fechete és Ariana Astalîş. Román és nemzetközi slágereket énekeltek.
A továbbiakban a Nagykárolyi Kulturális Központ növendékei, Szűcs József oktató tanítványai zenéltek: Pater Casandra, Németi Tamara, Koch Vanessza, Nagy Anita, valamint a Non Stop együttes: Uifaluşi Nicolae, Pap Cătălin, Riskó József és Szűcs József oktató. Ismert slágereket adtak elő román, magyar és angol nyelven.
Több mint 2500 koncertező várta az est sztárvendégét, Szandit, aki a jól ismert slágereit adta elő: „Tinédzser l'amour”, „Anya”, „Álomból valóság”, továbbá a nemzetközi könnyűzene remekeit: „Azok a szép napok” vagy „Nyugi doki”. Az énekesnő több alkalommal is hangoztatta, mennyire remek a károlyi közönség. Több számot is előadott ráadásként, illetve a koncert után autogramokat osztogatott.
Az AugustFest szervezői: a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács támogatásával. Partnerek: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Equus Egyesület, Joy Termálstrand. Az eseményt konferálta: Járay Zsanett és Adrian Ştefănuţi.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: