2019. február. 21., csütörtök
Névnap:
2018-05-21 09:32:55• hírek • Bagosi Andrea

Sikeres volt az első garázsvásár

Első alkalommal került megrendezésre garázsvásár Nagykárolyban, egy helyi lakos, Kiss Andrea kezdeményezésére május 19-én, szombaton.

A nyugati mintára megszervezett vásár elsődleges célja, hogy a tulajdonosok túladjanak már nem használt, de jó állapotban lévő holmijaikon, olyan áron, hogy az a vevő számára is megfelelő legyen. Ennek tükrében a szombati vásáron is mindennapi használati cikkeket találhattunk, felnőtt és gyermek ruhaneműket, könyveket, ékszereket, játékokat és még sok egyebet. A szervezők mellett már az első alkalomra csatlakoztak további árusok, úgyhogy változatos volt a kínálat.

Megkeresésünkre Kiss Andrea elmondta, hogy sikeresnek értékeli a szombati vásárt, pozitív élményekkel zárták a napot, és máris a következőt szervezik. Bár mérsékelt volt az érdeklődés, senki nem ment el üres kézzel, és végül is ez a legfontosabb. A következő alkalomra valamikor a jövő hónapban kerül majd sor, a tervek szerint már kicsit nagyobb, szervezettebb formában. Hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az érdeklődés megvan, már csak a megfelelő kereteket kell megtalálni.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: