2018. november. 17., szombat
Névnap:
2018-01-12 10:07:24• hírek • Bagosi Andrea

Retrospective

Január 17-én, szerdán 17.00 órától kerül sor a nagykárolyi Károlyi Kastély emeleti kiállítótermében dr. Hágó Attila Nándor fotóművész, a Vasile Vénig László” Fotóklub elnökének „RETROSPECTIVE” című fotókiállításának megnyitójára.

Ahogyan azt az alkotótól megtudtuk, a kiállítás egyfajta visszatekintés, az elmúlt 5 év néhány kiemelt fotóját tartalmazza. A tárlat 36 alkotást mutat be, melyek nagy része portré, de találunk közöttük tájképeket, utcafotókat, és minimalista, vagyis egy homogén háttér előtt egy-egy tárgyat, növényt bemutató alkotást is. Az alkotó szívéhez leginkább a portrék, illetve a tárgyrészletek állnak közel, hiszen általuk lehet leginkább az érzelmeket visszaadni. A fotók nagy része külföldi, illetve hazai kirándulások során készült, így láthatunk pillanatfotókat Lengyelországból, Magyarországról, illetve Romániából.

Az esemény a Szathmári Pap Károly fotográfiai fesztivál keretén belül kerül megrendezésre, szervezését a „Vasile Vénig László” Fotóklub, a Nagykárolyi Kulturális és Sport igazgatóság, és a „Gróf Károlyi” Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Központ támogatja.

A kiállítás február 3-ig látogatható, a szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak. 

Hágó Nándor

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: