2018. április. 24., kedd
Névnap:
2017-06-19 07:53:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Valami nagyon jó dolog van kilátásban

Napi horoszkóp június 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, jó fényszögben a Szaturnusszal, minden úgy történik ma, ahogyan ön szeretné. Óriási lendülettel kezdheti a napot, már a délelőtti órákban sok mindent el tud intézni. Délután egy jó hír különösen felvilannyozza. Ma talán egy nagyobb összeget spórol meg, vagy valaki meg adja egy tartozását.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Bika jegyében látható a Neptunusz szextiljében. Ez felerősíti az intuícióját, és ragyogó üzletekhez segíti majd. Ne hagyja, hogy Önnel szemben másokat részesítsenek előnyben! Ma lesz egy ragyogó ötlete, amit nyereséggel tud megvalósítani.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma kivételesen fegyelmezettebbnek kellene lennie. Rengeteg dolga akar, és ehhez többletmunkát is kap. Figyeljen nagyon, különben könnyen kivívhatja a főnökei nemtetszését. Estére nagyon elfárad, már csak pihennie kellene.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Keveset alszik mostanában, és ha igen, akkor is nyugtalanok az álmai, emiatt persze napközben is rosszul teljesít. Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, és munka után menjen el úszni, vagy sétálni! A különféle altatók és nyugtatók helyett próbálkozzon inkább a fokozott fizikai terheléssel és a gyógynövényekkel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Kos jegyében áll, kellemes fényszögben van a Szaturnusszal. Most minden simán megy, a munka is és a magánélete is. Sok többletmunkával fogják terhelni, de ön állni fogja a sarat, és szinte mindent sikerül elintéznie. A nap végén büszke lehet a teljesítményére.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Átláthatatlannak tűnnek az ügyei, túl sok feladata van mára. Ne engedje, hogy bármilyen probléma kibillentse a nyugalmából. Mindenre azonnal talál majd egy jó megoldást, csak haladjon szép sorjában.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.Ha elég kompromisszumkész, akkor mindent meg tud oldani. Feltűnhet ma valaki az életében, aki bár nem tökéletes, önnek hűséges társa lehet! Megbízhat az illetőben, úgyhogy adjon egy esélyt a viszonynak…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma különösen nehéz lesz koncentrálnia, vagy keresztül vinnie valamit. A fontos dolgokat halassza holnapra! Valami nagyon felháborítja, de jó lenne, ha nem tenné nyilvánvalóvá a véleményét. Tartsa meg magnak a rosszallását, különben még ön kerülhet bajba!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valami nagyon jó dolog van kilátásban, és ön már előre örül neki! Lehetőleg csak akkor mondja el a távolabbi ismerőseinek a jó hírt, ha már biztos a dolog.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. Valamivel kapcsolatban ideje tiszta vizet önteni a pohárba, akkor is, ha nehezére esik „bevallani” a dolgot! Visszaszerezheti valaki bizalmát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Talán elutazott a főnöke, vagy mással van elfoglalva, de végre senki sem szól bele az ön dolgaiba, nyugodtan végezheti a munkáját, a saját elképzelései szerint. Ezt igazi fellélegzésként éli meg, jobban is halad, mint az elmúlt időszakban bármikor!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Bika jegyében ragyog, az ön jegyével kedvező helyzetben. Munkatársai, ismerősei, de még a vadidegenek is sokkal kedvesebbek lesznek önhöz, mint egyébként. Ha tető alá akar hozni egy üzletet, akkor ma nagy előnnyel indul.
Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: