2019. február. 16., szombat
Névnap:
2018-02-13 06:49:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A csillagok vidámságot jeleznek

Napi horoszkóp február 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Sajnos előfordulhatnak viták, amelyek veszekedéssé fajulhatnának, ez pedig teljesen felesleges, ne akarja minden áron keresztül vinni, amit gondol. Ön is tudja, megegyezéssel sokkal jobb eredményre tud jutni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkája során elnéz valamit, emiatt az egyik feladatot kétszer is meg kell csinálnia. A csillagok vidámságot, szerelmet jeleznek. Ne fusson el a lehetőségek elől, inkább várja meg, hogy mit szán a sors önnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a legjobb teljesítményt kell nyújtania és el kellene rejtenie az estleges gyengeségeit. Van valaki a környezetében, aki sajnos meglehetősen rosszindulatúan figyeli a lépéseit. A Vénusz és az Uránusz segít önnek, lelkessé teszik. Este bosszúság érheti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek formában van, minden feladatával gyorsan végez. Egy találkozás nagyon érdekesnek ígérkezik, a beszélgetés során váratlanul kölcsönös szimpátia és vonzalom alakul ki önök között. Az illető teljesen lenyűgözi önt a humorával. Kezdeményezzen nyugodtan, mert az érzései viszonzásra találnak!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars a Nyilas jegyében sok erőt ad önnek. Segítségével sikerül le- és meggyőzni vita partnereit, üzleti ellenfeleit. Ma a kedvezőtlen hatásokat is a saját javára tudja fordítani - bolygók óvatosságra és pontosságra intik, így nem fog hibákat elkövetni. Ha valamiben nem egészen biztos, kérjen tanácsot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érzékenyebb és érzelmesebb lesz, mint máskor. Most fontos az ön számára, hogy otthon minden rendben legyen, tiszta és rendezett környezetre van szüksége, különben hamar idegessé válhat. Az apró-cseprő dolgokból is éles viták alakulhatnak ki, úgyhogy számoljon tízig, mielőtt dühösen reagálna.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehéznek ígérkezik a nap. Kommunikációs zavarok adódhatnak, sok türelemre van szüksége. Ami egy jelentéktelen beszélgetésként kezdődik, nagyon gyors és heves vitává fajulhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz már a Halak jegyében áll, és ez az Ön örömeit jelző sorsterületet érinti. Ma sok flörtben és örömben lesz része, meg is ismerkedhet valakivel, aki megdobogtatja a szívét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Elég kevés ma az energiája, pihenjen minél többet. A magánélete most nagyon harmonikus, örüljön ennek, és ne engedje, hogy hivatásbeli dolgok túlságosan igénybe vegyék.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne vegyen mindent a szívére, és ne reagáljon annyira érzékenyen. Néha olyasmit is személyes sértésnek vesz, amit jóindulattal mondott a másik. Egy barátja meglepő hírrel szolgál, érdemes újragondolnia a lehetőségeit!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A jelenlegi bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy energiáit ne aprózza el. Munkáját végezze figyelmesen és pontosan. Párkapcsolatában legyen nyílt és őszinte.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz már a Halak jegyében áll. Végre sikerül tisztáznia egy érzelmi félreértést. A mai bolygóállásokhoz a legjobban egy randevú illik a legjobban. Ha ön éppen egyedülálló, akkor ma találhat valakit, akivel eltöltheti közösen ezt az estét.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: