2019. február. 21., csütörtök
Névnap:
2018-09-14 10:38:33• hírek • Bagosi Andrea

Látványos felvonulás és bemutatók

Szeptember 13-án, csütörtökön a Tűzoltók Napja alkalmából ünnepélyes rendezvényre és igen látványos bemutatókra került sor a városközpontban.

A rangos eseményre a rekkenő hőség ellenére igen sokan voltak kíváncsiak. Az ünnepség a köszöntő beszédekkel indult, melynek keretén belül Kovács Jenő polgármester is szólt a résztvevőkhöz. Beszédében szívből gratulált a tűzoltóság munkatársainak az év során kifejtett szakszerű, és sokszor áldozatokat követelő tevékenységükért. Kiemelte, hogy nem véletlen az, hogy a tűzoltók élvezik a lakosság legnagyobb bizalmát. Az ünnepség keretén belül a tűzoltóság kötelékébe lépő új tagok eskütételére, előléptetésekre, és a különböző sportversenyek győzteseinek díjazására is sor került. A díjakat Kovács Jenő és Nicolae Dima ezredes, a Szatmári ISU ”Someș” vezetője adta át.

A folytatásban sor került a sokak által várt felvonulásra, mely keretén belül a résztvevők megismerhették a tűzoltóság különböző állományait, illetve az általuk használt gépparkot. Ezt követően igen látványos bemutatókra került sor, tűzoltással, toronyból való ereszkedéssel, életmentéssel fűszerezve.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: