2018. április. 24., kedd
Névnap:
2017-06-16 10:27:43• hírek • Bagosi Andrea

Különleges látnivalók a parkban

Nagykároly Kulturális és Idegenforgalom Igazgatósága február 16.-án újra elindította az „EU-s országok Nemzeti Napja" elnevezésű projektet. A projekt eredetileg 2014-ben indult, és célja, hogy a népszerűsítse az európai uniós országok kulturális értékeit.

A program keretén belül minden ország Nemzeti Napján egy 10 fotóból álló sorozatot állítanak ki, az adott országról. Az eddigi években a fotók a Károlyi-Kastély lovagtermében kaptak helyet, az idén azonban a kastély parkját körülvevő kerítés kiállítótábláján csodálhatják meg őket a járókelők.

Az első évben jellegzetes helyek voltak láthatók a fotókon, 2015-ben jelentős személyiségei az adott országnak, tavaly különleges épületeket láthattunk, idén pedig turisztikai látnivalók kerülnek bemutatásra.

A Brit Egyesült Királyság és Észak Írország Nemzeti Napja alkalmából, melyet június 15-én ünnepel a járókelők egy 10 fotóból álló sorozatot tekinthetnek meg egy hétig az ország különleges turisztikai célpontjairól, látnivalóiról a Károlyi Kastély parkjának kerítésére tűzve. 

Anglia látnivalói

Anglia látnivalói

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: