2018. December. 18., kedd
Névnap:
2017-11-11 08:39:18• hírek • Bagosi Andrea

Középiskolások mérték össze focitudásukat

November 10-én, pénteken délelőtt került megrendezésre a hagyományos Október 25-e Kupa, mely idén jubileumi, huszadik kiadásához érkezett.

A Simion Bărnuțiu Műszaki Líceum által szervezett bajnokság ezúttal is a Iuliu Maniu Líceum sporttermében kapott helyet. A tornán négy nagykárolyi, és két külföldi csapat vett részt: az Elméleti Líceum, a Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum, a Iuliu Maniu Szaklíceum, a Simion Bărnuțiu középiskola, és a vendégek: a nyíregyházi Lippai János Mezőgazdasági Szakképző Iskola, illetve a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola csapata.

A bajnokság elsődleges célkitűzése a sportolás mellett az oktatási intézmények közötti kapcsolat ápolása volt. A szoros mérkőzések eredményeként a tornát a Nagykárolyi Elméleti Líceum csapata nyerte. A jubileumi kiadás gólkirálya címet Ráduly Róbert (Lippai János Mezőgazdasági Szakképző Iskola) érdemelte ki, a legjobb kapus a Preg Dániel lett a győztes csapatból, a legtechnikásabb játékosnak pedig Flaviu Gligutat választották. 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: