2019. január. 20., vasárnap
Névnap:
2018-05-09 07:43:24• hírek • Bagosi Andrea

Középiskolák nyílt napja

Május 11-én, péntek délelőtt 9:00 órától az Amfiteátrumba várnak minden 8. osztályos diákot, illetve szüleiket a középiskolák által szervezett nyílt napra.

Ahogyan az előző években is, idén is standokkal képviseltetik magukat a város azon tanintézményei, melyekben középiskolai oktatás zajlik. Ennek megfelelően az iskolák elsősorban a helyi és vidéki 8. osztályos diákokat, és természetesen szüleiket várják.

A délelőtt során az érdeklődők megismerkedhetnek a helyi középiskolákkal, így képet kaphatnak az egyes iskolákban induló szakokról, mind elméleti mind szakiskolai területen, az intézmények alapelveiről, értékrendjéről. Megismerkedhetnek az iskola vezetőségével, illetve néhány tanárával, és első kézből szerezhetnek információkat az ott tanuló diákoktól.

A nyílt nap kiváló alkalom arra, hogy a szülők egységes képet kapjanak a helyi iskolák által nyújtott lehetőségekről, részletes információkhoz jussanak, illetve választ kapjanak az esetlegesen felmerülő kérdéseikre. Így a továbbiakban a szükséges információk birtokában tudnak majd megfelelő intézményt választani gyermekeik számára.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: