2019. február. 16., szombat
Névnap:
2018-10-11 08:20:04• hírek • Bagosi Andrea

Koncert és szüreti bál Mezőteremen

Idén is megrendezésre kerül a hagyományos őszi mulatság Mezőteremen, melyet egy L.L. Junior koncert előz meg.

A rendezvényre október 20-án, szombaton kerül sor, a nap sztárvendége a sokak által ismert L.L. Junior (született Lesi László) lesz. A művész zenészi karrierje az 90-es évek végén kezdődött, amikor megalapította a „Fekete vonat” nevű formációt. A csapat igen komoly sikereket ért el Magyarországon és külföldön is, 2001-ben azonban szétváltak, és onnan kezdve Junior szólóban folytatta karrierjét.

L.L. Junior igen sok oldalú zenész, raptechnikája egyedi és nemzetközileg elismert. Rendkívüli mozgáskultúrával, előadó készséggel, rap és ének tudásával Magyarország legismertebb előadói közé küzdötte fel magát. Többszörös arany és platina lemezes művész. A Mezőteremen megrendezett koncertre 17:00 órai kezdettel kerül sor, helyszíne pedig a nemrégiben felújított nagy kultúrotthon lesz. Egy belépőjegy 20 lejbe kerül majd.

A koncertet követően pedig minden mulatni vágyót várnak a hagyományos szüreti bálba, melyet a mezőteremi halastónál rendeznek meg. A bálon való részvételi díj 10 lej személyenként. A vendégeket 21:00 órától várják a hangulatosnak ígérkező mulatságra.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: