2018. június. 20., szerda
Névnap:
2017-08-14 11:44:40• hírek • Bagosi Andrea

Király Viktor koncertje zárta a tizedik AugustFestet

Vasárnap este ért véget az első alkalommal megrendezésre kerülő Carei Fest fesztiválsorozat, melynek utolsó rendezvénye a jubileumi AugustFest volt.

Az elmúlt három hét megannyi programmal várta a helyi és ide látogató érdeklődőket, hiszen egymás után öt fesztiválon vehettünk részt. Több ezek közül idén első alkalommal került megrendezésre. A Deák Endre régizene fesztivál, a Castle Jazz Fest, valamint a Nemzeti Folklór Fesztivál bár idén debütált nagy sikert aratott a közönség körében, biztosítva ezáltal a folytatást.

A sorozat utolsó rendezvénye az immár komoly hagyománynak örvendő AugustFest volt, mely kulturális programjai révén évről évre nagy érdeklődésre tart számot. A fesztivál utolsó napját vasárnap este a Kulturális Központ növendékei nyitották. Szűcs József tanítványai, Nagy Anita, Koch Vanessza, Gál Stefánia, Németi Tamara, Bagossy Ivett és Tóth Viktória hazai és nemzetközi slágereket szólaltattak meg.

Őket a fesztivál utolsó meghívott vendége, a Budapestről érkező Király Viktor követte a színpadon, aki rövidesen fergeteges hangulatot teremtett. A Megasztár nyolcadik kiadásának győztese energikus csapatával percek alatt magával ragadta a közönséget, akik együtt énekelték a művésszel az ismert dalokat.

A fesztiválsorozatot végül vasárnap este egy igazán látványos laser-show zárta, melyre több ezren voltak kíváncsiak.  

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: