2018. július. 16., hétfő
Névnap:
2017-08-11 14:53:19• hírek • Bagosi Andrea

Két közúti baleset is történt csütörtökön

Az első balesetre 08:05 perckor került sor a DN 19-es úton, Kismajtény közelében, ahol egy 52 éves nagybányai autós egy szabálytalan előzés következtében összeütközött egy 58 éves, szatmárnémeti férfi által vezetett autóval, mely balra akart kanyarodni a hosszú vonallal elválasztott úton.

Az ütközés következtében egy 53 éves nagybányai nő az első autóban könnyeben megsérült. A nagybányai sofőr esetén a helyszínen végzett alkoholteszt 0,11 mg/l értéket mutatott ki. Mindkét sofőrtől vért vettek a pontos alkoholszint megállapítása érdekében. Az ügyben testi sértés vádjával indítanak eljárást.

A második baleset Kálmándon a Főúton történt 15:45 perckor, melynek szereplője egy 36 éves nagykárolyi férfi volt. A férfi figyelmét valami elvonta a vezetésről, elvesztette az irányítását az autó fölött, és egy elektromos vezetéket tartó oszlopnak ütközött. Az ütközés következtében két kiskorú, két 4 éves ikergyermek könnyebben megsérült, őket kórházba szállították pontos kivizsgálás céljából. A sofőr nem ivott alkoholt mielőtt a volán mögé ült volna.

Az ügyben a nyomozás folytatódik. 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: