2019. február. 21., csütörtök
Névnap:
2018-07-10 07:12:32• hírek • Bagosi Andrea

Junior Day

Az idén második alkalommal megrendezett CareiFest fesztivál első napját a gyermekek szórakoztatásának szentelik.

A Nagykárolyi Művelődési Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom  Népszerűsítési Központ és a Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság 2018. augusztus 3–12. között másodszor rendezi meg a CAREI FEST elnevezésű fesztivált a nagykárolyi Károlyi kastély parkjában. A fesztivál első rendezvénye, a Junior Day elnevezést viselő gyermekfesztivál lesz, melyet első alkalommal rendeznek meg a szervezők.

Az augusztus 3-án, pénteken megrendezésre kerülő fesztivál a Károlyi kastély parkjában kap helyet, és kulturális, művészeti programokkal várja az apróságokat. A rendezvény keretén belül 16:00 és 21:00 óra között interaktív játékok, óriás csúszda, ugrálóvár, gyurmázás, kirakós, lufihajtogatás, karkötő készítés, rajz és ujjfestés, építőjátékok, arcfestés, hatalmas szappanbuborékok, Mickey és Mini Mouse karakterek, origami és mesemondás és sok meglepetés vár a kicsikre.

A délután folyamán két bábszínházi előadást is láthatnak majd a gyerekek. Elsőként, 18:30 órai kezdettel az „A kecske és a három kecskegida” bábjátékot láthatják az érdeklődők Ion Creangă meséje alapján, román nyelven. A folytatásban, 19:30 órától pedig a „Borsópróba” című bábjáték lesz látható H.C. Andersen meséje alapján, magyar nyelven.

A szervezők nagy szeretettel várnak kicsit és nagyot!

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: