2019. január. 20., vasárnap
Névnap:
2018-11-01 08:58:45• hírek • Bagosi Andrea

Jótékonysági koncert

A nagykárolyi DOWN Alapítvány, a budapesti NEM ADOM FEL Alapítvány és a Seven Pub jótékonysági koncertet szervez a Francois Villon, Petőfi Sándor és Weöres Sándor verseit megzenésítő VILLON TRIÓ zenekarral, valamint a sérült énekesekre épülő NEMADOMFEL Együttessel. 


A koncertre a belépés ingyenes, de adományokat köszönettel fogadnak a szervezők, a befolyt bevétel ugyanis a két alapítvány működését segíti majd. A turné nagykárolyi állomása a Seven Pub (Str. Eliberării 7. Carei / Nagykároly). A nagykárolyi koncertre november 4-én, vasárnap 19:00 órától várják az érdeklődőket.


A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. A Csapat rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen színpadon, sztárelőadók mellett is bátran megállja a helyét. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a Nagyérdeműnek. 


A VILLON TRIÓ Kiss Barna klasszikus értelemben vett szerelemzenekara, melyben minden alkalommal kompromisszumok nélkül muzsikál kiváló tehetségű zenész barátaival. A VILLON TRIÓ egy olyan "rugalmas felállású" formáció, melybe korncertől-koncertre új és régi zenészek kapcsolódnak be.
PRESSER GÁBOR felkérésére KISS BARNA 2013-ban került be a POPFESZTIVÁL40 színdarab zenekarába a Vígszínházba, ám hosszú út vezetett idáig. Első MAGYARORSZÁG-i és ERDÉLYI-i turnéjára 2003-ban indult Francois Villon balladáival. Faludy György az első perctől kezdve támogatásáról biztosította a zenés verselés Világában, mely egyben jelentett felelősséget és különleges erőt a folytatáshoz. A FALUDY-VILLON turné sikerein felbuzdulva SÁNDOR-SÁNDOR EST címen következtek Petőfi Sándor és Weöres Sándor versei, majd saját dalok. KISS BARNA szlogenje immár 14 éve változatlanul úgy hangzik, hogy "A zenés verselés nem csupán értelmiségi nyafogás", hiszen eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa: bárhol lehet verseket énekelni, ám legtermészetesebb az utcán, az egyszerű emberek társaságában.
Az évek során a hazai könnyűzenei élet számos elismert művésze csatlakozott KISS BARNA előadásaihoz, s közülük Makó Péterrel (CSÍK ZENEKAR), Ferenczi Györggyel (RACKA JAM), Kárpáti Dódival (QUIMBY), Varga Liviussal (QUIMBY), Török Ádámmal (MINI), Németh-Szabó Mariannal az új "Ilyen a Szerelem" című CD lemezén is együtt muzsikál. 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

Down alapítvány

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: