2019. január. 20., vasárnap
Névnap:
2018-10-31 12:50:06• hírek • Bagosi Andrea

Játékos ismerkedés

Október 30-án, kedd délután egy kötetlen ismerkedős programra várták a nagycsoportos óvódásokat és szüleiket az Elméleti Líceumban.

Ahogyan arról többször beszámoltunk ősztől a 3-as Általános Iskola és az Elméleti Líceum egyesült, így az érdeklődőket ezúttal a líceum dísztermében várták. A résztvevőket Zsidó Sándor, az intézmény igazgatója köszöntötte, felvázolva néhány szóban az iskola előnyeit, és az általuk kínált lehetőségeket. Kiemelte, hogy a fúzió révén az iskola legnagyobb előnye a kontinuitás, mely biztosítja az iskola diákjai számára azt, hogy egy intézményben, ismerős környezetben tanulhassanak az előkészítőtől a 12-ik osztályig. A színvonalas oktatást a sok éves tapasztalattal rendelkező, felkészült tanári gárda biztosítja, akik segítsége révén a diákok nagyon jó tanulmányi eredményeket érnek el az évek során.

A folytatásban Dragos Renáta aligazgató köszöntötte a résztvevőket, kiemelve, hogy az intézményben tudatos tehetséggondozás folyik, mely azonban, ahogyan később a szülők is láthatták játékos tanulás révén vezeti be a kicsiket az tanulás világába.

A délután további részében a gyerekeké lett a főszerep, akiket a kreatív tanítónők révén egy látványosan felkészített terem és sok-sok játékos program várt. A délután folyamán oldódásként táncra perdültek a kicsik, majd kézműves foglalkozások következtek. Ezután sokak örömére a gyerekeket csoportokra osztották, majd játékos vetélkedő várt rájuk ötletes feladatokkal, melyekbe nagy lelkesedéssel vetették bele magukat az apróságok. Végül egy levezető tánc után sütemény és tea várta a kellemesen elfáradt gyerkőcöket, és a szülőket. 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: