2018. December. 15., szombat
Névnap:
2017-11-27 11:31:56• hírek • Bagosi Andrea

Ismét sikeres volt az Egészségnap

November 25-én, szombaton egy nap erejéig minden az egészségről és ezen belül is az alternatív gyógymódokról szólt, hiszen a nagykárolyi Impreuna-Egymásért Egyesület immár harmadik alkalommal szervezte meg az Egészségnapot.

Amint az elmúlt alkalmakkor is, az érdeklődők különféle alternatív gyógymódokat, kezeléseket próbálhattak ki. Volt gyógymasszázs, reflexoterápia, köpölyözés, svéd-masszázs stb., illetve a Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei vérnyomást és vércukor szintmérést is végeztek a helyszínen.

Az érdeklődök közt voltak fiatalabbak és idősebbek is, voltak újak, illetve rendszeresen, évről évre visszajáró vendégek is. Volt olyan kisebb probléma amit helyben sikerült megoldani, de lesznek olyanok is, akik még vissza fognak jönni az ASIEE szalonba pár kezelésre, a teljes siker érdekében. „Ez nem egy tömegrendezvény, ha egy embernek is sikerül betegségét, fájdalmát enyhíteni, megszüntetni, már megérte. Köszönjük szépen főtámogatónknak a Német Demokrata Fórumnak. Köszönjük a Máltai Szeretetszolgálat (Szatmárnémeti) önkénteseinek, köszönjük a masszőröknek: Marinello Noberto (Olaszország), Szabadosné Budai Éva (Magyarország), Büte Beáta, Keresztes Erzsébet és Varga Tímea (Románia) valamint Komáromi Marikának, Lendvay Emőkének és anyukájának” - fejtette ki Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője.

A sikeres nap után pedig az ASIEE önkéntesei, úgymond kemény magja, egy az éjszakába nyúló bulival zárta a rendezvényt.

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

ASIEE Egészségnap

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: