2019. február. 20., szerda
Névnap:
2019-02-06 08:52:43• hírek • Bagosi Andrea

Ismét remekeltek a karatésok

Február 2-án, szombaton a nagykárolyi Sakura Karate Sportegyesület növendékei részt vettek a Nagyváradon megrendezett, Transylvania Open Grand Prix nevet viselő versenyen.

A megmérettetésen 19 ország több mint 350 sportolója mérte össze tudását. A nagykárolyi sportegyesületet Knecht Patrik, Medvei Edvin, Vass Christopher, Sepler Márk, Keserű Mercedesz, Tyukodi Cristina, Covaci Antonia, Hevele Botond, Bonea Luca, Cosma Dariua, Dobrican Iris, Candrea Maya, és Chis Claudia képviselte. A sportolók által elért eredmények a következők:

Tyukodi Cristina 1. helyezett minikadett női kata, 9-7 kyu

Covaci Antonia 3. helyezett minikadett női kata 9-7 kyu

A Keserű Mercedesz, Tyukodi Cristina, Covaci Antonia katacsapat 3. helyezett lett a 12-15 éves női katacsapatok között.

Candrea Maya 3. helyezett 10-11 éves női kata 9-7 kyu

Cosma Darius 3. helyezett 6-7 éves fiú kata 9-7 kyu.

A Sakura sportolói számára a következő verseny március 2-3 között, a Bukarestben sorra kerülő SKDUN Országos Bajnokság lesz.

Daraban Gheorghe és Engber Ingrid edzők ezúton is gratulálnak a versenyen részt vevő sportolóiknak, az általuk elért eredménytől függetlenül. Ugyancsak ők fogjak Nagykárolyt képviselni az SKDUN Országos Bajnokságon is.

„Sok siket kívánunk a felkészülésben, valamint gratulálunk a kitartáshoz és a szorgalomhoz, ahogy ezek a gyerekek részt vesznek a mindennapos, sokszor eléggé nehéz edzéseken” - fűzte hozzá Engber Ingrid.

Sakura

Sakura

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: