2018. December. 18., kedd
Névnap:
2018-05-31 10:05:15• hírek • Bagosi Andrea

Ismét felcsendül a nóta

A nyár beköszöntével a Nagykároly és Vidéke Kulturális Egyesület idén is szeretné folytatni a Vasárnap esti nótázás elnevezést viselő rendezvénysorozatát. Ennek megfelelően idén is várják olyan baráti társaságok, egyházi közösségek, egyesületek jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy-egy nótázós estén.

Ahogyan arról többször is beszámoltunk a tavalyi évben az egyesület szervezésében vasárnaponként nótázásra került sor az RMDSZ székházban. Az estek rendre nagy sikert arattak, így tervben van az idei folytatás. Az elmúlt évben egy-egy nagykárolyi társaságot kértek fel a vendéglátó szerepére, illetve mindig érkezett egy-egy vendég vidékről. Így a házigazda szerepét töltötte be többek között a Harmónia kórus, a Kalazanci Szent József-, a Fatimai Szűz Mária-, a Szentlélek-templom, a kertvárosi református egyházközség hívei, illetve vendégként érkezett a csanálosi CSIK, a kaplonyi Asszonykórus, a fényiek, a mezőpetriek, a börvelyiek, a kálmándiak stb.

Az idei évben is hasonló lenne az elképzelés, esetleg annyi változtatással, hogy nem lenne névlegesen sem „házigazda”, illetve „vendég” közösség. Egyszerűen csak, mint ahogy a legutolsó nótázás alkalmával – amikor a teremiek és a börvelyiek daloltak egy jót – két társaság „ülne össze” nótázgatni.

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék az RMDSZ székházban Vénig Gabriellánál. A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: