2018. április. 24., kedd
Névnap:
2017-06-15 09:47:46• hírek • Bagosi Andrea

Idén is megrendezik a nyári iskolát

A Nagykárolyi Elméleti Líceumban idén is megszervezik a hagyományos nyári iskolát, melynek keretén belül érdekes programokkal várják a gimnazista diákokat.

A nyári iskola keretén belül a jelentkezőknek lehetőségük lesz arra, hogy a középiskola diákjaivá váljanak egy hét erejéig, hogy tanuljanak, fejlődjenek, szórakozzanak és új ismereteket gyűjtsenek.

A foglalkozásokat a líceumban működő SNAC önkéntesei vezetik majd Gábor Angéla, Alina Iacobut, Kiss Ilde és Liliana Sorian tanárnők irányítása alatt. Az iskola nagyobb diákjai így egy hét erejéig tanárokká válnak, és megosztják az évek alatt szerzett tudásukat és tapasztalataikat. Az immár V. alkalommal megszervezett nyári iskolára idén június 19-23 között kerül sor az Elméleti Líceumban, ahová 10-12 óra között várják a résztvevőket.

Az önkéntesek minél nagyobb számban várják a jelentkezőket, akik elmélyítenék tudásukat az idegen nyelvek, a sport, az informatika, a szórakoztató kémia és az alkotás területén. A résztvevők emellett kipróbálhatják az üvegfestést, dísztárgyak készítését, illetve belekóstolhatnak a színjátszásba is.

A nyári iskola foglalkozásain való részvétel ingyenes, a helyek száma viszont korlátozott. Bővebb információk a következő számokon kérhetőek: 0745612769 - Gabor Angela, 0745 315084 - Alina Iacobuţ), 07421288 14 - Sorian Liliana.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: