2019. február. 21., csütörtök
Névnap:
2018-07-06 10:23:40• hírek • Bagosi Andrea

Idén is GIFT tábor

Immár negyedik alkalommal rendezzük meg a GIFT – Partiumi Görögkatolikus Ifjúsági Tábort a nagykárolyi székhelyű Szent Teodóra Közösségi Központ szervezésében 8-15 éves korú fiatalok számára, tudtuk meg Vadas Krisztián görögkatolikus parókustól.

A tábor célja, hogy a nyár folyamán összefogja a Partiumban élő görögkatolikus és más felekezetű gyermekeket, fiatalokat. A tábor sajátossága, hogy tartalmas és élményekben gazdag kirándulásokkal és lelki programokkal van tarkítva, a személyes igényekre odafigyelve, ugyanakkor bátorítva a közösséghez való tartozás fontosságát. Ezért van az, hogy bár túlnyomóan Szatmár, de Bihar megye különböző településeiről is jelentkeztek, számos baráti kapcsolat alakult ki az évek során a fiatalok között, akik közül többen rendszeres résztvevői a GIFT-nek. Ahogy minden évben, az idén is a Bethlen Gábor Alap is hozzájárul a program megszervezéséhez.

Az idei tábor időpontja július 16-20, helyszíne Szamosújvár. Jelentkezési határidő július 12. Jelentkezni online lehet az alábbi linken található űrlap kitöltésével: https://goo.gl/forms/34hGPOC3hkunbXBL2

Ízelítőt, részleteket és további információt a https://www.facebook.com/teodorakuckoja.jatszohaz oldalon és a 0740.395.594-es telefonszámon Vadas Krisztiánnál kaphatnak.

A szervezők szeretettel várják mindazon gyermekek, fiatalok jelentkezését, akik szeretnének egy örömteli hetet eltölteni egy kiváló csapatban. 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: