2019. január. 20., vasárnap
Névnap:
2019-01-08 09:11:32• hírek • Bagosi Andrea

Hippolyt, a lakáj

A szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata bemutatja a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékot, amely az évad első bérletes előadása.

Az első előadásra január 15-én, kedden 18:00 órai kezdettel kerül sor, melyre a Nádai István bérlettel rendelkezőket várják. A második bemutatóra pedig másnap, január 16-án, szerdán, szintén 18:00 órától várják a Bródy István bérlettel rendelkezőket.

A történetben Schneider Mátyást és családját ismerhetjük meg. A fuvarozó meglepő gyorsasággal gazdag és sikeres lesz, életét viszont megkeseríti a felesége által szerződtetett grófi lakáj - mert mostanság a lakáj a divat. Schneider lányát, Terkát egy jó családból származó férfihoz, Makács úrhoz akarja hozzáadni a mama, ám arra ő sem számít, hogy a lánya szívét lassacskán egy inkognitóban náluk dolgozó elszegényedett nemesi sarj hódítja meg. A helyzetet pedig tovább bonyolítja Mimi, a lokáltáncosnő megjelenése.  

Az arisztokrata családoknál szolgáló komornyik bevezetése "újgazdagék" háztartásába számos nevettető helyzetre ad alkalmat.

A fennmaradt helyekre 18 lejes áron válthatók jegyek elővételben a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hippolyt

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: