2018. December. 15., szombat
Névnap:
2018-03-12 10:50:21• hírek • Bagosi Andrea

Ha tavasz, akkor börze

A nagykárolyi baba-mama klub idén tavasszal is várja a vásárolni, csereberélni kívánó anyukákat és apukákat, hiszen szombaton megrendezésre kerül a tavaszi baba-mama börze.

A klub köreiben immár hagyomány, hogy évente két alkalommal börzét szerveznek, mely nagyon jó lehetőséget biztosít a szülők számára egyrészt, hogy eladhassák csemetéjük kinőtt, megunt holmijait, másrészt, hogy kedvező áron szerezzék be a szükséges dolgokat gyermekük számára.

A tavaszi baba-mama börzére március 17-én, szombaton kerül sor, helyszíne pedig a nagykárolyi Elméleti Líceum tornaterme lesz. A látogatókat 10:00 és 13:00 óra között várják, a belépés ezúttal is ingyenes lesz.

A börze szervezői idén is várják mindazok jelentkezését, akik eladni szeretnének a következő telefonszámon: 0747 628 761.

Ahogyan az előző alkalmak során is, a kicsiket most is gyermeksarok várja majd, így ők nyugodtan játszhatnak, amíg a szülők vásárolnak. A megannyi támogató jóvoltából idén is lesz tombolahúzás, értékes nyeremények várnak a résztvevőkre.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

bababörze

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: