2018. December. 15., szombat
Névnap:
2018-04-16 08:29:32• hírek • Bagosi Andrea

Gratulálunk Cristina!

Április 13-15 között került megrendezésre két rangos verseny Lengyelországban, a SKDUN Shotokan Karate Európa Bajnokság, és a Kohai Európa Kupa.

A Dabrowa Gornicza városában megrendezett tornán 900 sportoló vett részt, akik 20 európai országot képviseltek. A nagykárolyi CS Karate Do B.F.K.S sportklubot Marcovici Cristina képviselte, aki az Európa Kupán indult a női Kata kategóriában, 10-11 éves korosztályban. A fiatal sportoló nagyon szép eredménnyel zárta a nívós versenyt, hiszen negyedik helyen végzett. Tinát a klub edzője, dr. Fazekas György kísérte el a versenyre.

A klub edzője és egyben elnöke, dr. Fazekas György ezúton is szeretné arra biztatni a nagykárolyi fiatalokat, hogy látogassanak el a klubhoz, és kóstoljanak bele a karate különleges világába. Az ingyenes edzésekre hétfőn, szerdán és csütörtökön kerül sor 17:15 órától a Szociális Központban.

Ugyanakkor szeretne köszönetet mondani a támogatóknak is: a nagykárolyi önkormányzatnak, valamint a Fluid Grup Hagen SRL, SC Alconor SRL, Ardealul SA cégeknek.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: