2019. február. 21., csütörtök
Névnap:
2018-08-12 12:51:40• hírek • Bagosi Andrea

Fergetes koncerttel folytatódott az AugustFest

Augusztus 11-én, szombaton a Művelődési Ház szólistái, majd a Voltaj koncertezett a CareiFest idejére felállított színpadon.

Elsőként a Kulturális Központ növendékei léptek színpadra, akik hazai és nemzetközi slágereket adtak elő, név szerint: Buzura Ștefana, Nuna Teodora, Páter Kaszandra, Latiș Mălina és Latiș Larisa, akiket Szűcs József készített fel.

Az est zárásaként pedig a sokak által várt Voltaj tartott egy igen energikus, nagyon jó hangulatú koncertet. A több mint egy órás koncerten olyan ismert slágerek csendültek fel, mint: „De mâine”, „De la capăt” „Pic Pic”, „Dă vina pe...”, „Din toată inima”, „Patapetine”, „Și ce”, vagy „20”. Az együttes frontembere, Călin Goia igazán jó formában volt, lelkesedése pedig átragadt az együttes többi tagjára és a közönségre is. A koncert végén a több mint 6000 résztvevő hosszú percekig ünnepelte és tapsolta a fellépőket.

Az este azonban még itt sem ért véget, hiszen a folytatásban egy lézer show várt a résztvevőkre, amely egy másik dimenzióba varázsolta a közönséget. Az immár második alkalommal megrendezett show a nézők örömére az előzőhöz képest új elemekkel gazdagodott.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: