2018. július. 16., hétfő
Névnap:
2017-08-08 09:28:19• hírek • Bagosi Andrea

Fergeteges Táncgála

Augusztus 7-én, hétfő délután vette kezdetét az immár tizedik alkalommal megrendezett AugustFest, mely idén is átütő sikert aratott a nézők körében.

Az immár komoly hagyománynak örvendő rendezvényre több mint 500-an voltak kíváncsiak. A népes közönség lelkesen tapsolta azt a mintegy 140 fellépőt, akik hetek óta komoly munkával készültek a szórakoztatásukra. Az est folyamán fellépett a Nagykárolyi Kulturális Központ Magic Dance nevet viselő csoportja, a Nagykárolyi Diákklub Club Dance tánccsoportja és a nagykárolyi Lead & Follow Egyesület táncosai, akiket Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, illetve Bagossy Zoltán készített fel. Aradi vendégek is részt vettek a gálán, méghozzá Mirela Cosma növendékei.

A színpadra lépett csoportokban szinte minden korosztály képviseltette magát, láthattunk kis óvodásokat és fiatal felnőtteket egyaránt, akiket egy biztos pont, a zene és a tánc szeretete kötött össze. Egyéni, illetve páros produkciókban is bemutatták tudásukat a résztvevők: Vanessa Costruţ, Petcu Dora és Someşan Milan, Claudian Şiman és Larisa Latiş, valamint Nonn Bernadette és Bagossy Zoltán bemutatóját láthattuk.

Az első, jól sikerült nap után a fesztivál műsora kedden is folytatódik, a következő programokkal:

Augusztus 8., KEDD – kastélykert, szabadtéri színpad

19:00 – Andrei Variu, George Pop, Miriam Ana Fechete és Ariana Astalîș szólóénekesek előadása, felkészítő Mariana Vulcan zenetanár

19:30 – A Castelanii és a Nagykárolyi Művelődési Központ szólistáinak előadása, felkészítő Szűcs József zenetanár (ELSŐ RÉSZ)

NON STOP együttes: Lukács Henrietta, Uifaluși Nicolae, Pap Cătălin, Riskó József

szólisták: Nagy Anita, Koch Vanessza, Pater Casandra

21:00 – SZANDI szólóestje (Budapest).

Az AugustFest a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ szervezésében jött létre, a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács támogatásával. Partnerek: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Equus Egyesület, Joy Termálstrand. Az eseményt konferálta: Járay Zsanett és Adrian Ştefănuţi.

A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a hét többi napján is. 

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: