2018. December. 18., kedd
Névnap:
2018-08-04 20:41:37• hírek • Bagosi Andrea

Fergeteges Gyermekfesztivállal startolt a CareiFest

Péntek délután a város apraja nagyja töltötte meg a parkot, hogy részt vegyen az első alkalommal megrendezett Gyermekfesztivál programjain.

A szervezőknek köszönhetően egy nap erejéig minden a gyermekekről szólt. A délután folyamán egy sor kulturális és szórakoztató program várt a kicsikre. 16:00 órától kezdődően a kicsiket ugrálóvár és óriáscsúszda, interaktív játékok, kézműves foglalkozások, léggömbök, arcfestés és sok egyéb meglepetés várta a Szatmárnémetiből érkező „Festiland” csapatnak köszönhetően.

A nap legsikeresebb szereplői mégis Mickey egér és Minnie voltak, a gyerekek hosszú sorokat álltak ki, hogy egy képet készíthessenek kedves mesefiguráikkal. Ugyanebben az időben a könyvtár munkatársai egy mesesátort állítottak fel a kicsik számára, ahol magyar, román és angol nyelvű meséket olvastak nekik. A délután folyamán egy román, majd egy magyar nyelvű bábelőadásra is sor került, mely szintén nagy sikert aratott a gyerekek körében.

A rendezvény ideje alatt a látogatóknak lehetőségük volt arra, hogy megtekintsék a hagyományos mesterségeket bemutató standokat, sőt ki is próbálhatták ezeket. A kicsiket ugyanitt népi, ügyességi játékok várták, melyeket lelkesen próbálgattak. A felhőtlen nap egy látványos buborék show-al zárult.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: