2018. július. 16., hétfő
Névnap:
2017-08-11 11:26:42• hírek • Bagosi Andrea

Fergeteges Bikini koncert

Az AugustFest negyedik napján egy feledhetetlen koncerten vehettek részt a rock zene kedvelői, hiszen a Bikini zenélt a tomboló közönségnek.

Az immár tizedik éve megrendezésre kerülő fesztivál idén is nagyon változatos programmal várja az érdeklődőket. A fesztivál negyedik napján, augusztus 10-én, csütörtökön egy nagyszabású koncerten vehettek részt a parkba látogatók, akik a Bikini jól ismert dalait hallhatták a Kastélykertben. A mintegy 5000 fős közönség számára igazán feledhetetlen élményt nyújtott a kiváló zenészekből álló együttes koncertje. A fennállásának 35 éves évfordulóját ünneplő együttes fergeteges hangulatot varázsolt a parkba, a közönség pedig lelkesen énekelte együtt a zenészekkel az ismert dalokat. 

Ahogyan a Carei Fest minden estéjén, most is Járay Zsanett és Adrian Stefanut konferálta fel az ismert budapesti zenekart. A rendezvényt a a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ szervezte, a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács támogatásával. A rendezvény partnerei: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Equus Egyesület, Joy Termálstrand.

Ne feledjék az AugustFest még vasárnap estig tart, a szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak továbbra is!

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: