2019. február. 21., csütörtök
Névnap:
2017-09-01 13:30:56• hírek • Kocsis Zoltán

Ez okozta a Nagykároly melletti balesetet

A rendőrség hivatalosan közzétette a két ember halálát és másik három személy sérülését okozó közlekedési baleset okát. Értesüléseink szerint a hátulsó székeken egy család utazott.

Amint arról korábban beszámoltunk, újabb tragikus közúti baleset történt Szatmár megye közútjain, amikor Nagykároly és Mezőpetri között a DN19-es országúton egy BMW egy villanyoszlopnak csapódott. A sofőr és a mellette utazó nő a helyszínen az életét vesztette, a hátulsó székben ülő három személy pedig megsérült.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a gépkocsit egy 23 éves férfi vezette, mellette egy 30 éves nő ült. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. A hátulsó széken ülő 29 éves férfi, 27 éves nő és 11 éves kislány – értesüléseink szerint egy család tagjai - is komoly zúzódásokat szereztek, ám önerőből ki tudtak mászni a roncsok közül. A baleset valamennyi érintettje Érdengeleg lakója (volt).

A helyszíni vizsgálatok alapján a rendőrség arra a következtetésre jutott, hogy a BMW bal hátsó abroncsának durrdefektje okozta a tragédiát.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: