2019. február. 20., szerda
Névnap:
2019-01-15 08:22:21• hírek • Bagosi Andrea

Évfordulós kiállítás

Január 21-én, hétfőn 17:30 órai kezdettel a Károlyi Kastély Lovagtermében kerül sor Dragoș Georgescu évfordulós kiállításának megnyitójára, mely az „XL” címet viseli.

Dragoș Georgescu 1979-ben született, 13 évesen kezdett el fényképezni egy CMENA8-as géppel, majd egy otthoni, a kamrából improvizált mini-laborban hívta elő a képeket. Szenvedélyét az édesapjától örökölte, aki fiatalkorában szintén a fényképezés szerelmese volt. Később lépésenként áttért a digitális fotózásra. Barátaival közreműködve megalapozták a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklubot.

Az elmúlt 5 évben több mint 50 egyéni és csoportos kiállításon vett részt, belföldön és külföldön egyaránt. Rendszeren vesz részt hazai és nemzetközi fotóművészeti szalonokon, nem azért, hogy díjakat és címeket szerezzen, hanem elsősorban azért, hogy minél reálisabb és objektívebb visszajelzéseket kapjon az alkotásairól.

Azt fotózza, amit szeret. Nem híve a stúdióknak, azt vallja, hogy a természetben sokkal több érdekes témát lehet találni. Saját magát az emlékezetes pillanatok fotósának tartja.

A tárlatot a látogatók január 21.-e és február 9.-e között tekinthetik meg.

Az ünnepélyes megnyitóra a belépés ingyenes, a szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.

Dragos Georgescu

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: