2018. December. 18., kedd
Névnap:
2017-11-10 13:26:35• hírek • Bagosi Andrea

Együtt az egészségért

November 10-én, péntek délben ünnepélyes keretek között került sor a nagykárolyi Korall Klinika hivatalos megnyitására.

A különleges alkalomból a résztvevőket Faur Kinga programszervező köszöntötte, majd átadta a szót Maliczki Széplaki Edinának, aki a nagykárolyi zónafelelős és az itteni labor vezetője. Tőle megtudhattuk, hogy a klinika 2014-ben kezdte meg működését Nagykárolyban, egy orvosi rendelő megvásárlásával. Később tevékenységük egy laborral, majd szakorvosi rendelésekkel bővült. Ezek optimális működése azonban szükségessé tette, hogy egy központi helyen, egy épületben kapjanak helyet, így a szatmári klinika mintájára, de az itteni igényekhez igazodva egy helyre költöztették a különböző működési pontokat, ide az új Korall Klinikára.

A Haiducilor 2 szám alatt található új klinika felújított épületben, a jelenlegi igényeknek, és a jövőbeni terveknek megfelelő körülményekkel vár mindenkit. Dr. Kállay Beáta orvosigazgató elmondta, hogy elsődleges céljuk a nagykárolyi igények kielégítése, ezért nyitottak bármilyen javaslat, kérés felé. Jelenleg a következő szakrendelések működnek a klinikán belül: imagisztika – Dr. Ando Katalin, kardiológia – Dr. Borbély János, ortopédia – Dr. Borz Tibor, nőgyógyászat – Dr. Kertes János.

A jövőben további szakrendelésekkel szeretnék bővíteni a palettát, így a tervek szerint hamarosan ORL, bőrgyógyászati, endokrinológiai és belgyógyászati szakrendelés is indul. Emellett prevenciós programok beindítását is tervezik. Ennek keretén belül jelenleg is folyamatban van egy csontritkulás szűrés, de tervezik bőrrák és gyermekek növekedési zavarainak szűrését is.

Mindkét szakember kihangsúlyozta, hogy nem konkurenciaként szeretnének megjelenni Nagykárolyban, hanem a kollégaként, egészségügyi partnerként, szoros közreműködésben a városban és környékén tevékenykedő orvosokkal és laborokkal, a minél hatékonyabb, eredményesebb munka érdekében.  

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Korall Klinika

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: