2019. február. 20., szerda
Névnap:
2019-02-05 11:18:29• hírek • Bagosi Andrea

Egészségnap vendége volt az ASIEE

Hétvégén egy különleges meghívásnak tettek eleget a nagykárolyi Impreuna-Egymásért Egyesület lelkes gyógyászai, akik egy Egészségnapon vettek részt Magyarországon.

A rendezvényre a szlovák-magyar határon fekvő Felsőbereckiben került sor, ide kaptak meghívást a nagykárolyi egyesület önkéntes masszőrjei és gyógyítói. Az esemény igen sikeresen zárult, tudhatjuk meg a Lőrincz Zoltán által közölt beszámolóból:

„Nem fogom aprózni, egy igen jól sikerült esemény volt. Úgy a szervezők mint a résztvevők teljes megelégedéssel mentek haza. Azt még azért hozzá kell tenni, hogy a kezelések becsületkasszások voltak, és a nap folyamán felgyűlt összeget a szervezők az ASIEE-nek ajánlották fel. Ez az összeg majd fillére 40 ezer forint volt, durván 600 lej.

Köszönjük szépen a szervezőknek, barátainknak: Mezőné Herczeg Mariann, Mező Zoltán, Tóth Ilona, Kántor Gyöngyi, és a nagykárolyi különítménynek: Büte Beáta, Keresztes Erzsébet, valamint Lőrincz Gyöngyi. 
Előzetes egyeztetés (telefon, facebook) után, a kezelőink állnak bárki rendelkezésére itthon is a következő szolgáltatásokkal: különféle masszázsok (frissítő-, gyógy-, talp-, részleges vagy teljes), csontkovácsolás, moxaterápia, köpölyözés, energetikai kezelések”.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: