2019. február. 16., szombat
Névnap:
2018-02-13 13:05:05• hírek • Bagosi Andrea

Edzőtábor és verseny

Eseménydús hétvégét tudhatnak maguk mögött a nagykárolyi Sakura Sportegyesület tagjai.

Az egyesület növendékei közül Knecht Patrik, Medvei Edvin, Pomian Mirela, Molnar Patric és Kesreu Mercedes, edzőik, Engber Ingrid és Daraban Gheorghe kíséretében részt vettek a C.S.Karate Crisan sportegyesület által megrendezett  Stagiu PSK-Transylvania Karate  Seminar edzőtáborban, majd az azt vasárnap követő versenyen Nagyváradon.

Az edzőtáborban napi két edzésen vettek részt sportolók és edzők egyaránt. A kata edzéseket Shihan Livius Bunda, szerb mesteredző, a kumite edzéseket a belga Shohan Junior Levfre mester és a spanyol Ivan Leal többszörös világ- és európa bajnok vezette.

A vasárnapi Transylvania Open Grand Prix versenyen az edzőtáborban résztvevő sportolókhoz csatlakozott Süveg Lénárd, Molnár Theodora és Varga Máté is. A versenyen több mint 500 sportoló vett részt.

A nagykárolyi egyesület sportolóinak egyéni eredményei a következők lettek:

Knecht Patrik 1 hely minikadett  férfi kumite

Pomian Mirela 2 helyezett kadett lány kata

Keserű Mercedes 3 helyezett 8-9 éves -35 kg lány kumite

Süveg Lénárd 3 helyezett 8-9 éves fiú kata

Varga Máté 3 helyezett 10-11 éves fiú  kata 

„Az intenzív edzések folytatódnak sportegyesületünkben, mivel alig 3 hetünk van hátra a Romániai SKDUN Országos Bajnokságig, amit március 3-4-én rendeznek Bukarestben.

Köszönjük a támogatást a sportolók szüleinek, valamint a Blandory utasszállító cégnek a szokásos megbízható szállítást” - tette hozzá Engber Ingrid.

Sakura

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: