2019. február. 20., szerda
Névnap:
2019-01-28 10:52:55• hírek • Bagosi Andrea

Bajba jutott család

Január közepén egy újabb, igen sajnálatos baleset történt Nagykárolyban, egy tűz következtében egy családi ház belseje semmisült meg.

A nagykárolyi Impreuna-Egymásért Egyesület így újabb összefogásra kéri a lakosságot:

„Már reméltem, hogy ezt a telet megússzuk, de sajnos ismét tűzeset történt Nagykárolyban. Január 18-án egy lakóház kapott lángra, ennek következtében kiéget az egész ház belseje. Hála Istennek, csak anyagi kár történt, csak olyasmi ment tönkre, amit meg lehet venni. A házban három hölgy élt, mama, anya és annak még iskolás leánya. Ők jelenleg rokonokhoz költöztek, ameddig ismét lakható lesz a lakás.

Az eset óta eltelt időben kitakarították a romokat, és a rendbehozatal is elkezdődött, épp a villanyszerelők ügyködtek a lakásban ott jártamkor. A családnak volt kevés anyagi tartaléka, és a rokonok is beszálltak a segítségnyújtásba, de ez persze nem elég. Már van ígéret bútorra, hűtőre, mosógépre, vannak cégek, akik megcsinálják az ablakokat, ajtókat, egyebeket. Ez óriási segítség, amit a család hálásan köszön. „Nem hittem volna, hogy az emberek ennyire segítőkészek”- mondta a tulaj.

Szóval ezek ellenére, azért még van mire nézni, még akkor is, ha az ASIEE 5000 lejjel járul hozzá a renováláshoz. (Ez a pénz is adományokból van, nem én nyomtattam itthon, szóval köszönjük szépen). Sajnos ezzel a mi kasszánk is kiürül, ezért aki úgy érzi, hogy bármennyivel szeretne segíteni, az tegye meg. Nem ezer lejekre számítunk (no persze vissza sem utasítjuk), itt most szó szerint minden 10 lej segítség, és előre is köszönjük. 
Az ASIEE számlái, ahová lehet utalni:
-lejes számla: IBAN:RO59BACX0000001175502000
-eurós számla: IBAN:RO32BACX0000001175502001 Swift Code/BIC Code: BACXROBU
A magyarázathoz kérjük oda írni: tűzeset.” - osztotta meg a felhívást közösségi oldalán Lőrincz Zoltán, az egyesület vezetője.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: