2018. December. 18., kedd
Névnap:
2018-08-08 10:26:50• hírek • Bagosi Andrea

Slágerek a színpadon

Augusztus 7-én, kedden nemzetközi slágerekkel vette kezdetét a tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő AugustFest.

Az idei kiadást a nagykárolyi Diákklub könnyűzene szakos növendékei nyitották meg, akiket Mariana Vulcan készített fel. A szólisták és az őket hangszereken kísérő tehetségek ismert hazai és nemzetközi dalokat szólaltattak meg, fellépett: Roxana Pocol, Andrei Variu, George Pop, Andreea Bălăncescu, Victor Pop, Teodora Bobotan, Ariana Astalîș és Andrada Spanci.

A folytatásban a Művelődési Központ szintén könnyűzene szakos növendékei léptek színpadra, akik ismert slágerekkel varázsolták el a közönséget, fellépett: Ștefana Buzura, Teodora Nuna, Mălina Latiș és Larisa Latiș. A szólistákat Szűcs József készítette fel.

Az este egy energikus koncerttel ért véget, Alexandra Ungureanu és zenekara vette birtokba a színpadot. A koncert folyamán az énekesnő ismert dalait, illetve feldolgozásokat hallhatott a közönség, akik végig együtt énekeltek a művésznővel. Az igazán sikeres koncert végén a közönség kérésére az énekesnő két dal erejéig még visszatért a színpadra, melyet hosszas tapssal háláltak meg a nézők.

A koncert végén az énekesnő autogramot is adott, illetve fotózkodott a rajongókkal.

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: