2018. június. 20., szerda
Névnap:
2017-06-10 22:16:02• hírek • Bagosi Andrea

A Romanov család kelt életre a Kastélyban

Népes közönség előtt mutatta be „Szentpétervári estek” című műsorát a Komédiások nevet viselő amatőr színjátszó társulat péntek este.

A társulatnak ez volt a második ilyen jellegű műsora, hiszen tavaly ilyenkor a Szegénylegények című darabot mutatták be a Városi Színházban. Az első alkalomhoz hasonlóan a mostani is nagy sikert aratott a szép számú közönség körében.

Az új műsor a Romanov család cári udvarába röpítette el a nézőt, ahol Anasztázia hercegnő tragikus sorsát ismerhették meg. Ennek megfelelően a darab alapjelenete is egy bál volt, amelynek tökéletes helyszíne volt a Károlyi Kastély. Az előadás szereplői hátrányos helyzetben élő roma családok gyermekei, akiket Kolbaszer Erzsébet, az egyes számú Általános Iskola egyik tanítónője készített fel.

A csapat nagyon komolyan állt a feladat elé, kitartó és kemény munka árán jött létre az előadás. Kivételes alkalom volt ez, hiszen a gyerekek frakkban és báli ruhában táncolhattak a Kastélyban, amely egy különleges élmény volt számukra. A próbák során a gyerekek érdeklődővé, nyitottá váltak a történelem, az olvasás iránt, ami a továbbiakban újabb előny lesz számukra.

A nézők pedig őszinte tapssal jutalmazták a gyermekek erőfeszítését. 

Komédiások

Komédiások

Komédiások

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: