Végéhez ért a Karácsonyi Fesztivál

2016.12.22. | Bagosi Andrea | Nagykároly ünnep karácsony fesztivál programok
Ajánlom másnak
Vegehez_ert_a_Karacsonyi_Fesztival
Oszd meg a Facebook-on: Share

Az immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő ünnepváró fesztivál színes programsorozattal várta az érdeklődőket, minden korosztály igényeit figyelembe véve.

A nagykárolyi Kulturális Igazgatóság által szervezett rendezvényben közreműködött a Művelődési Központ, a „Gróf Károlyi” Kulturális Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ, az önkormányzat és a helyi tanács is. A programsorozat mintegy 18 eseményt foglalt magába, mindenféle stílust felvonultatva, mindenféle korosztály számára. Így a közönség részt vehetett karácsonyi koncerteken, kóruskoncerten, operettgálán, Kolozsvári művészek által tartott ünnepi koncerten, fúvószenekoncerten, népzene koncerten, láthatott színházi előadást, táncot, hallhatott verseket, részt vehetett egy szabadtéri karácsonyi vásáron, alkothatott a Mikulásműhelyben, valamint jól szórakozhatott a meghívott vendégek által tartott koncerteken.

A rendezvények nagy sikert arattak a lakosság körében, az előadó művészek pedig, legyenek akár helyik, hazaiak, vagy külföldiek igazán színvonalas, érzelem teljes és ünnepi produkciókat mutattak be. Bár a kulturális műsoroknak vége, a szabadtéri vásár csütörtök este 20:30 óráig nyitva tart.

A nagykárolyi Kulturális Igazgatóság ezúton is szeretne köszönetet mondani a nézőknek, a művészeknek, a helyi hatóságoknak, a Kulturális Központ és a Gróf Károlyi Központ munkatársainak, az önkénteseknek, a diákoknak és tanáraiknak, mindazoknak, akik anyagilag támogatták a fesztivált, azzal, hogy jegyet vettek a Városi Színházban tartott előadásokra, illetve mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a rendezvények lebonyolításához.

Ezúton szeretnének Boldog Karácsonyt kívánni mindazoknak, akik egész évben segítették a munkájukat, megköszönve a megelőlegezett bizalmat.

 

0 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga: 0
         


Valuta átszámítás