Tavaszi retróparádé

2017.05.18. | Bagosi Andrea | koncert kiállítás felvonulás régi-autó
Ajánlom másnak
Tavaszi_retroparade
Oszd meg a Facebook-on: Share

Igazán látványos rendezvényre kerül sor vasárnap délután, hiszen régi autók vonulnak fel a városban, melyeket később mindenki kedvére megcsodálhat.

Május 21-én, vasárnap 11:00 és 17:00 óra között a Károlyi Kastély parkjában, a Lovarda előtti téren várják az autók szerelmeseit. A Tavaszi Retróparádé nevet viselő rendezvényen 1970-es és 1980-as évekbeli autók kerülnek kiállításra, illetve vonulnak fel. A látogatók igazán szép modelleket láthatnak majd, melyek közül néhány autó egyedi Európában.

A délután folyamán a résztvevőket zenei műsor szórakoztatja majd, melynek egyik fellépője Cserey Csaba Szatmárnémetiből, aki egy dobkoncerttel bűvöli majd el a közönséget. A továbbiakban pedig a szintén Szatmárnémetiből érkező Black River Blues Band veszi birtokba a színpadot, akik country és blues koncerttel szórakoztatják majd a látogatókat.

A rendezvény keretén belül versenyt is hirdetnek az autók között, melynek nyertese a „legszebb autó” cím birtokosa lesz. A közönségre a kivételes látvány mellett tombola is vár, értékes díjakkal és meglepetésekkel.

A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a különleges rendezvényre.  

Retró parádé

 

3 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga:4.00
         


Valuta átszámítás