Sapkák, sálak, kesztyűk

2016.12.08. | Bagosi Andrea | tél gyerekek gyűjtés Stella-Maris
Ajánlom másnak
Sapkak_salak_kesztyuk
Oszd meg a Facebook-on: Share

A nagykárolyi Stella Maris Integrációs Központ munkatársai immár nyár óta, tudatosan készülnek a télre, a hideg időszakra. Ennek ellenére úgy érzik, hogy nem készültek fel eléggé, és a lakosság segítségét kérik.

A központ által támogatott gyerekeknek kis sapkákra, sálakra, kesztyűkre, zoknikra lenne szükségük, 1 évestől 12 éves korig. A központ munkatársai előre is köszönnek szépen minden időt és energiát, amit az adományozók arra szánnak, hogy eljuttassák a gyerekeknek szánt holmikat, hiszen tudják sokszor ez a legnagyobb akadály. Éppen ezért ha szükséges akár szívesen el is mennek érte, vagy ha úgy adódik várják őket a Teremi út 75 szám alatt található székhelyen.

Az adományokért cserébe, hálából a szorgos kis kezek által készített ajándékokkal, versekkel, énekkel várják a látogatókat.

„Isten áldása kísérje minden jó gondolatot, szándékot és cselekedetet amik megszületnek, minden jóakaró ember szívében. Áldott, békés, kegyelmekben gazdag várakozási időszakot kívánunk.” - teszik hozzá az intézmény vezetői.

 

0 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga: 0
         


Valuta átszámítás