Legbelül – egyedülálló koncert Mezőfényen

2017.04.19. | Bagosi Andrea | koncert Mezőfény Tempfli-Erik Schwartz-Dávid
Ajánlom másnak
Legbelul_–_egyedulallo_koncert_Mezofenyen
Oszd meg a Facebook-on: Share

Április 23-án, vasárnap 19:00 órai kezdettel egyedülálló koncertre kerül sor Mezőfényen a Kultúrotthonban, ahol Schwartz Dávid és Tempfli Erik lép majd fel a zenekedvelő közönség előtt.

Schwartz Dávidot az Esti Showder Tehetségkutatóján valamint The Voice Magyarország Hangja finalistájaként ismerte meg a nagyérdemű. Júdást játszott a Jézus Krisztus Szupersztárban, és még számos színházi főszerepen van túl. Dolgozott már Malek Andreával, Falusi Mariann-nal, Caramellel, Zalatnay Saroltával, A Boney M énekeseivel, valamint az Ace of Base világhírű énekesnőjével is. 
Tempfli Erik számos koncertet adva szintén 2012-től vált ismertté a közönség számára. Erik több ízben nyerte el a legjobb orgonista-zongorista kitüntetést a JazzMa.hu jóvoltából, valamint Káprázat díjban részesült az Élő Zene versenyén. Szintén számos ismert emberrel dolgozik együtt, mint például Gangsta Zolee, Király Linda, Varga Miklós, Vastag Csaba, Veres Mónika. 
Közös tanulmányaik során a Kőbányai Zenei Stúdióban ismerkedtek meg, és kezdtek el együtt dolgozni 2013-tól. Számos duó-koncert és nagyzenekari produkció részeként mutatkoztak már meg Magyarország több pontján. Ilyen például a Budapesti Orfeum, ahol állandó fellépők. Számos elismerést magukénak tudhatnak már. Több önálló estjük futott már le, mindegyik teltházzal. Ezek közül egy állandó jótékonysági est sorozat három éve garantált sikerrel és segítségnyújtással végződött. Közös munkájuk gyümölcse egy saját produkció, mely a Legbelül nevet kapta. Akusztikus, valamint nagy zenekaros felállásban is járják az országot-világot, hogy minél több helyre eljuttassák üzenetüket.

A koncertre egy belépőjegy 10 lejbe kerül. A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.
 

1 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga:5.00
         


Valuta átszámítás