Kivételes koncert

2016.12.21. | Bagosi Andrea | koncert karácsonyi-fesztivál Kovács-Kati
Ajánlom másnak
Kiveteles_koncert
Oszd meg a Facebook-on: Share

A tizedik alkalommal megrendezett Karácsonyi Fesztivál záróprogramjaként kedd délután Kovács Kati lépett fel a nagykárolyi közönség előtt, a Városi Színházban.

Az ismert művésznő koncertje telt ház előtt zajlott egy olyan közönség részvételével, akik nemcsak azért vettek részt a koncerten, hogy lássák és hallják az énekesnőt, hanem azért is, hogy együtt énekelhessenek vele.

A koncertet két ígéretes nagykárolyi tehetség nyitotta meg, Nagy Anita és Némethi Tamara, akiket Szűcs József készített fel. Ezután lépett színpadra a 72 éves énekesnő, akit Konz Tibor zeneszerző kísért zongorán. A felejthetetlen estén a budapesti énekesnő legnagyobb slágerei mellett ismert karácsonyi dalokat is hallhattunk, melyeket az életéről szóló rövid történetekkel fűszerezett meg.

A magyar könnyűzenei élet legendás egyénisége változatos programmal szórakoztatta a nagykárolyi közönséget, olyan örökzöld slágerek csendültek fel, mint: Úgy szeretném meghálálni, Ha legközelebb látlak, Indián nyár, az operettkedvelők Kálmán Imre Csárdáskirálynőjének Hajmási Péter, Hajmási Pál betétdalát hallhatták, az Eruption Menetjegy című dala, valamint Tina Turner Simply the best dala a rockzene hangulatát idézte.

A művésznő közel másfél órás koncertje során elbűvölte a közönséget, akik három ráadást is kértek.


Kovács Kati

4 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga:5.00
         


Valuta átszámítás