Jelentős faadományt kaptak a kutyusok

2017.01.11. | Bagosi Andrea | tél adomány fa kutyák Puffi-egyesület
Ajánlom másnak
Jelentos_faadomanyt_kaptak_a_kutyusok
Oszd meg a Facebook-on: Share

A nagykárolyi Puffi Állatóvó Egyesület önkéntesei minden nap odaadóan azon munkálkodnak, hogy segítsenek a kóbor, vagy éppen elhagyott állatokon.

Székhelyük kihasználtsága folyamatosan maximális, éppen ezért nagyon örülnek bármilyen adománynak, amely az állatok ellátását segíti. Az a szerencse érte őket, hogy az elmúlt hetekben egy igen jelentős faadományt kaptak a szaniszlói Mark családtól, mely révén most már biztosan átvészelik a telet. A kapott fahulladék elegendő lesz az állatok ételének melegítéséhez, valamint annak a két szobának a fűtéséhez, melyekben a sterilizálásokat végzik, illetve a beteg kutyákat ápolják. Emellett ezúton is köszönetet mondanak Mozer Ferencnek, Mezőpetriből, aki járművet biztosított a kapott fa elszállításához.

Ne feledjék, hogy az egyesület munkatársai ingyenesen végzik el a házi kedvencek sterilizálását, nemcsak Nagykárolyban, hanem a környékbeli települések számára is. Ugyanakkor a menhelyről bármikor örökbe lehet fogadni az ott lakó állatokat, akik mind teljesen egészségesek, az előírásoknak megfelelően be vannak oltva, és csippel vannak ellátva.

 

0 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga: 0
         


Valuta átszámítás