Hat éremmel tértek haza a karatésok

2017.03.20. | Bagosi Andrea | bajnokság karate érem Bartincki-Attila Maurer-Alex
Ajánlom másnak
Hat_eremmel_tertek_haza_a_karatesok
Oszd meg a Facebook-on: Share

Március 18-19-én került megrendezésre a Nemzeti Shotokan Karate Bajnokság ESKU (European Shotokan Karate Union), melyet a Román Karate Szövetség szervezett a World Karate Szövetség támogatásával. A bajnokságra a Ploiesti-i Olimpia Sportcsarnokban került sor, ahol 29 klub több mint 300 sportolója küzdött a bajnoki címért.

A nagykárolyi Do B.F.K.S. Sportklubot két kiváló sportoló: Bartincki Attila és Maurer Alex képviselte, akik nagyon sikeresen szerepeltek, hiszen 6 éremmel – három arannal és három ezüsttel – tértek haza a megmérettetésről.

Kata kategóriában (elképzelt ellenféllel való küzdelem): Bartincki Attila két aranyérmet szerzett U21 és szenior kategóriában, Maurer Alex pedig ezüstérmes lett U21 kategóriában.

Kumite kategóriában (ellenféllel való küzdelem): Bartincki Attila egy arany és egy ezüst érmet szerzett U21 -60 kg, illetve szenior -60 kg kategóriában, Maurer Alex pedig aranyérmet szervett junior +75 kg kategóriában.

A klub elnöke és edzője ezúton is szeretne arra bíztatni mindenkit, aki szeretné kipróbálni ezt a különleges sportot, hogy csatlakozzon a klubhoz, és vegyen részt a kedden és csütörtökön 17:00 órától kezdődő ingyenes edzéseken a nagykárolyi Szociális Központban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak: „Jobb naponta két óra sport, mint két óra a számítógép előtt”.

 

1 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga:5.00
         


Valuta átszámítás