Cintányéros cudar világ

2017.01.25. | Bagosi Andrea | Nagyvárad előadás kabaré MM-Pódium-Színház
Ajánlom másnak
Cintanyeros_cudar_vilag
Oszd meg a Facebook-on: Share

Február 3-án, pénteken 19:00 órától a nagyváradi MM Pódium Színház Cintányéros cudar világ című kabaréját mutatja be a nagykárolyi Városi Színházban.

A darab rendezője, Meleg Attila így nyilatkozott az előadásról:

A Cintányéros cudar világ című előadásunk a klasszikus magyar kabaré kezdeteivel foglalkozik. Alcímként a Kabaré 30-at is használjuk, ugyanis a műsor a magyar kabaré első harminc évével foglalkozik. Az orfeumok lassan eltűntek, helyükbe lépett az 1910-es években a kabaré. Emléket állítunk Nagy Endrének, aki a magyar kabaré kitalálója, szerkesztője, konferansziéja volt, de játszunk Tomcsa Sándor, Nóti Károly, Rejtő Jenő jeleneteket is. A szerzők örök érvényű témákat dolgoznak fel, ezért a szórakozás biztosra vehető. A jeleneteket olyan közismert operettek, slágerek, kuplék kötik össze, amelyek szintén garantálják a könnyed kikapcsolódást. Azt kérem a nézőktől, hogy dőljenek kényelmesen hátra a székükben és hagyják magukat elvarázsolni.”

Az előadás nem tartozik a bérletben meghirdetett előadások közé. A nagy érdeklődés miatt, jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában 20 lejes áron felnőtteknek, és 15 lejes áron diákoknak, illetve nyugdíjasoknak.

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak.  

MM Pódium Színház

0 felhasználó értékelte a hírt. Értékelések átlaga: 0
         


Valuta átszámítás